• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Завршени радови на изградњи нужног путa

Мали Зворник, 29.07.2014. године

У Малом Зворнику су у недељу, 27. јула, завршени радови на изградњи нужног или евакуационог пута Мали Зворник - Барице – Доње Насеље у дужини од 10 хиљада 800 метара. Овај путни правац, који је истовремено обилазница око Малог Зворника, служиће за снабдевање и хитне потребе у случају прекида саобраћаја на магистралном путу кроз Мали Зворник. Новоизграђени пут је макадамски, ширине 3-4 метра, носивости 10 тона и њиме се могу кретати и мимоилазити путничка возила и мањи камиони.

Траса пута креће се од Бучевског потока у Малом Зворнику  преко Барица и Вољевице до Железничке станице у Церској улици у Доњем Насељу.

На прокопавању и изградњи овог пута у протекла два месеца радили су припадници Војске Србије са 8 грађевинских машина и другом механизацијом. У изградњу пута утрошено је око 9 хиљада кубних метара различитог материјала. Потреба за изградњом нужног или евакуационог пута у Малом Зворнику указала се за време мајских поплава, када је Мали Зворник данима био одсечен од остатка света, због прекида саобраћаја на деоници магистралног пута код Старог моста.   

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке