• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Препорука школама да до краја школске године не организују рекреативну наставу за ученике

Мали Зворник, 09.06.2014. године

Поводом захтева образовних установа са подручја општине Мали Зворник упућених Општинском штабу за ванредне ситуације за одобрење организовања рекреативне наставе за ученике и процену безбедности за одлазак деце на рекреативну наставу, Општински штаб за ванредне ситуације Мали Зворник саопштио је да нема надлежност да одлучује о томе.

У саопштењу се наводи да је надлежност Општинског штаба за ванредне ситуације да доноси одлуку о прекиду и наставку наставе у школама на подручју општине Мали Зворник а да одлуку о организовању рекреативне наставе и екскурзије доносе школе, односно директори школа.

У саопштењу се додаје да су директори школа дужни да пре реализације рекреативне наставе и екскурзије прибаве гаранције о безбедности дестинације на коју планирају да одведу ученике. Општински штаб за ванредне ситуације Мали Зворник истовремено је усвојио и издао препоруку школама да до краја школске 2013/2014 године, због општег стања на подручју Србије након елементарних непогода, не организују рекреативну наставу за ученике.

 

 

  

 

 

 

 

 

  

 

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

  

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке