• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Отворен мини-пич терен

У Доњем насељу је отворен за употребу мини-пич терен намењен за играње малог фудбала, одбојке и кошарке. Мини-пич терен је део заједничког пројекта Министарства омладине и спорта и општине Мали Зворник.

 

Свечаном отварању су поред председника општине, професора Миодрага Лазића, присуствовали и државни секретар министарства омладине и спорта Ивана Ковачевић, посланик у Народној скупштини Републике Србије из Лознице Мира Пејица као и многобројни суграђани и љубитељи спорта из наше општине.

 

 


 

Изградња је текла у две фазе. У првој фази, општина Мали Зворник је извршила припремне радове који су обахватили припрему подлоге за терен и прибављање целокупне документације и потребних дозвола, што је коштало око 2.500.000,00 динара.
     У другој фази су били обухваћени завршни радови на постављању конструкције, вештачке траве и ограде око терена. Другу фазу радова финансирало је пројектом Министарство омладине и спорта у укупном износу од 3.900.000,00 динара.Након обављања техничког пријема објекта, исти ће бити доступан првенствено деци и школској омладини, као игралиште за рекреативно и такмичарско бављење спортом. Општина Мали Зворник била је једна од 26 општина које су прошле на Конкурсу Министарства расписаног почетком марта.

 


 

 

 

 

  

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке