• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Канцеларија за младе на Partnership Building Activity „Make the move"

 

Канцеларија за младе Мали Зворник учествовала је на Partnership Building Activity „Make the move“ која је одржана у Португалу од 18. до 23. марта 2014. у организацији белгијске Националне агенције за младе (The Bureau International Jeunesse) и португалске Националне агенције за младе, а у оквиру програма Erasmus plus - Youth in Action.

Овој активности присуствовало 42 представника омладинских организација из 24 земље Европе, ради бољег повезивања и размене праксе и искустава у омладинском пољу, као и будуће сарадње у оквиру новог програма EU за образовање младих Erasmus plus. Овај програм ће у периоду од 2014. до 2020. године финансирати пројекте сарадње које су до сада покривали програми Tempus, Erasmus Mundus, Програм за целоживотно учење и Млади у акцији.

У циљу јачања партнерства и посебно квалитета пројеката омладинских размена, ова активност изградње партнерстава имала је за циљ да обезбеди потребну подршку и обуку за учеснике који намеравају да организују такву размену младих у блиској будућности.

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке