• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Позив за учешће на партнерском форуму у процесу израде Плана развоја општине Мали Зворник

Мали Зворник, 21.11.2019. године

Радна група за израду Плана развоја општине Мали Зворник позива заинтересоване грађане, представнике привредног сектора, јавних институција и цивилног сектора из општине Мали Зворник да дана 28.11.2019. године присуствују консултативном састанку Партнерског форума у процесу израде Плана развоја општине Мали Зворник за период 2020-2027. године.

Састанак ће бити одржан у сали Скупштини општине Мали Зворник у термину од 12 до 14 часова.

Преузмите:

 

Консултативни састанак се одржава у оквиру Јавне расправе о нацрту Плана развоја која траје од 20. новембра до 05. децембра. Ради ефикасније дискусије на самом састанку молимо Вас да претходно преузмете нацрт Плана развоја и извршите анализу предложеног документа. Уколико нисте у могућности да присуствујете партнерском форуму а имате неку примедбу, коментар или сугестију на нацрт исти можете доставити и електронским путем на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. .

Нацрт Плана развоја је израђен од стране Радне групе и консултаната СКГО-а у оквиру пројекта „Подршка успостављању система планирања и израда средњорочних планова развоја локалне самоуправе“ који спроводи Програма Уједињених нација за развој у Србији (UNDP) а финансира се средствима словачке развојне помоћи (SlovakAid), а у складу на новим Законом о планском систему Републике Србије („Сл.гласник РС“, бр.30/2018.)

Молимо све заинтересоване за учешће на партнерском форуму да своје присуство потврде најкасније до 27.11.2019. године до 15 часова електронским путем на адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или телефоном на број 015/471-300.

Преузмите:

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке