• Decrease font size
  • Default font size
  • Increase font size

Почетна

Додела признања поводом Дана општине Мали Зворник

На основу члана 64. тачке 8. Статута општине Мали Зворник („Сл.лист општине Мали Зворник“ бр. 10/08, 13/08, 02/09 и 02/12), члана 10. Одлуке о признањима и наградама општине Мали Зворник  („Сл.лист општине Мали Зворник“ бр. 05/09), а на предлог Комисије за избор, именовања и друштвена признања, председник општине Мали Зворник, дана 10.09.2013. године, донео је

 О Д Л У К У   О ДОДЕЉИВАЊУ ЈАВНИХ ПРИЗНАЊА ОПШТИНЕ МАЛИ ЗВОРНИК

И

 О Д Л У К У   О ДОДЕЉИВАЊУ ЗАХВАЛНИЦА ОПШТИНЕ МАЛИ ЗВОРНИК

ДОБИТНИЦИ ПОВЕЉА СУ:

1. МИЛОРАД ДРАГИЋ, дип.инг. електротехнике из Малог Зворника

2. МИЛАН ПЕТКОВИЋ, радник из Доње Борине

 

ДОБИТНИЦИ ПЛАКЕТА СУ:

1.  МИЛАН САМАРЏИЋ, поштар из Велике Реке

2. ЗОРАН ТАДИЋ, фудбалски тренер из Малог Зворника

3. БОШКО МАРКОВИЋ, дипл.правник из Малог Зворник

4. МИЛЕ ТИМОТИЋ, професор физичке културе из Доње Борине

 

ДОБИТНИЦИ ЗАХВАЛНИЦА СУ:

1. САОБРАЋАЈНО ПРЕДУЗЕЋЕ ''ЛАСТРА'' из Лазаревца за допринос у обављању делатности јавног градског и приградског превоза путника у линијском саобраћају на територији Општине Мали Зворник.

2. МЛАДЕН САВИЋ, одборник из Велике Реке за дугогодишњи рад у Скупштини општине Мали Зворник и допринос који је својим радом постигао за Месну заједницу Велика Река.

3. КОЛЕКТИВ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ ''БРАЋА РИБАР'' из Доње Борине за предан и одговоран рад у школи и несебично залагање на унапређењу изгледа школског дворишта.

4. ФЕЈСБУК ГРУПУ ''ГЛАСАЈМО ЗА МАЛИ ЗВОРНИК'', за ангажовање на анимирању грађана Малог Зворника и дијаспоре да својим гласовима освоје спортски терен за нашу општину у оквиру акције ''Кока-Кола Активна зона'' и допринос у освајању завидне треће позиције у групи општина до 17.000 становника.

Добитницима признања из ових Одлука повеље, плакете и захвалнице се додељују на свечаној седници Скупштине општине Мали Зворник 17. септембра 2013. године.

 

 

 

 

  

 

 

Информативни билтен општине Мали Зворник

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

  


Јавне набавке